Programare testare

La Baylor te poți testa pentru HIV, hepatita B și hepatita C. Poți alege să te testezi doar pentru o infecție sau poți beneficia de pachetul COMBO, prin testarea pentru cele trei infecții.

ANUNT FOARTE IMPORTANT PENTRU CEI CARE DORESC SA SE PROGRAMEZE LA TESTARE

Va rugam ca atunci cand va adresati telefonic sau folositi sistemul electronic de programare de pe site sa tineti cont de urmatoarele:

 • Programarile se fac doar in limita locurilor disponibile, maxim 67 pe saptamana;
 • Programul Baylor de testare este singurul gratuit din Dobrogea si din acest motiv este foarte solicitat;
 • Toate cheltuielile necesare desfasurarii acestui program gratuit de testare sunt acoperite 100% din fonduri private obtinute de echipa organizatiei, din strainatate.

Retineti ca testarea pentru hepatite nu este o urgenta si asteptarea unei programari cateva saptamani nu va afecteaza. Va rugam sa reveniti cu solicitarea pana veti reusi sa va programati.

Pe cei care doresc, din diferite motive, sa se testeze mai rapid decat este posibil sa se programeze la Baylor, ii rugam sa se adreseze laboratoarelor private unde pot face aceste teste contra cost.

In cazul in care nu puteti ajunge la programare va rugam sa anuntati cu cel putin 24 de ore inainte. In caz contrar, nu va vom mai putea programa pentru testarea gratuita in urmatoarele 6 luni.

Va multumim pentru intelegere!

Gay-Friendly-Home-Inspector-NY

Pentru a afla mai multe informații despre infecții și pentru a face mai eficientă discuția din cadrul consilierii vă invităm să parcurgeți chestionarul consiliere pretestare.

Formular programare testare

Alege locatia:
Alege data testarii:
Ora:
Nume si prenume:
E-mail:
Telefon:

Programarea este validă doar in momentul în care ai primit confirmarea prin email sau telefonic! Te rugăm să introduci date de contact corecte, altfel nu-ți vom putea confirma programarea.

Programarea se poate face pentru O SINGURA persoana la un anumit interval orar. Programarile pentru mai multe persoane la aceeasi ora NU VOR FI LUATE IN CONSIDERARE.

Va anuntam ca o programare on-line este valabila doar DUPA CONFIRMAREA primita ca raspuns la solicitarea facuta prin formularul de contact de pe site. Veti primi un mesaj standard care va confirma ziua si ora programarii sau vi se va sugera o alternativa la ora aleasa, in cazul in care exista deja o programare pentru data respectiva.

Va rugam sa VERIFICATI PROGRAMUL CENTRULUI inainte de a trimite programarea.

Persoanele deja CONFIRMATE CA AVAND HEPATITA B SAU C si aflate in grija unui medic NU AU NEVOIE sa isi repete testul pentru ca analizele de confirmare nu vor fi infirmate de testul rapid. Va rugam nu luati sansa de testare a unei persoane care chiar are nevoie sa isi cunoasca diagnosticul

Va multumim, echipa Baylor!

Programul centrelor de testare

Centrul de Excelență
 • Adresa: Strada Prelungirea Liliacului nr 10, Constanța. Telefon: 0241.691.730
 • Program: Luni-Joi 08:30 - 11:30
 • Pentru acest cabinet te poți programa online folosind formularul de contact de mai sus.
Centrul de Asistență și Testare Rapidă din Tulcea
 • Adresa: str. 1848 nr. 32, Spitalul Judetean, sectia de boli infectioase, cabinet Baylor - parter
 • Program: Luni-Joi 08:30 - 13:00
 • Pentru acest serviciu te poți programa doar telefonic.  Telefon: 0240.532.345
Centrul de Asistență și Testare Rapidă din Constanța
 • Adresa:  Bulevardul Tomis nr. 145, Policlinica I Constanța, cabinet 243 (intrarea vis a vis de parcare, pe lângă laboratorul Synevo de la parter), Telefon: 0241.691.730
 • Program: Luni 08:30 - 13:30, Miercuri 12:30 - 16:30, Joi 08:30 - 16:00
 • Pentru acest cabinet te poți programa online folosind formularul de contact de mai sus