Anunţ foarte important pentru cei care doresc să se programeze la testare

La Baylor te poți testa pentru HIV, hepatita B și hepatita C. Poți alege să te testezi doar pentru o infecție sau poți beneficia de pachetul COMBO, prin testarea pentru cele trei infecții.

Vă rugăm ca atunci când vă adresaţi telefonic sau folosiţi sistemul electronic de programare de pe site să ţineţi cont de următoarele:

  • Programările se fac doar în limita locurilor disponibile, maximum 67 pe saptămână;
  • Programul Baylor de testare este singurul gratuit din Dobrogea şi, din acest motiv, este foarte solicitat;
  • Toate cheltuielile necesare desfăşurării acestui program gratuit de testare sunt acoperite 100% din fonduri private obţinute de echipa organizaţiei, din străinătate.

Retineţi că testarea pentru hepatite nu este o urgenţă şi că aşteptarea unei programări câteva săptămâni nu vă afectează. Vă rugăm să reveniţi cu solicitarea până veţi reuşi să vă programaţi.

Pe cei care doresc, din diferite motive, să se testeze mai rapid decât este posibil să se programeze la Baylor, îi rugăm să se adreseze laboratoarelor private unde pot face aceste teste contra cost.

În cazul în care nu puteţi ajunge la programare, vă rugăm să anuntaţi cu cel puţin 24 de ore înainte. În caz contrar, nu vă vom mai putea programa pentru testarea gratuită în următoarele 6 luni.

Văa mulţumim pentru înţelegere!

Pentru a afla mai multe informații despre infecții și pentru a face mai eficientă discuția din cadrul consilierii vă invităm să parcurgeți chestionarul consiliere pretestare de pe www.baylor.ro.

Foarte important: ŞASE LUNI – perioada dintre testări pentru: persoanele care au trecut printr-o situaţie de risc, în care ar fi putut contacta unul dintre cele trei virusuri; persoanele infectate cu HIV (pentru hepatitele virale B sau C, co-infecţii pe care le pot contacta cu uşurinţă); partenerii neinfectaţi ai persoanelor infectate cu HIV.

 

« Inapoi la lista