Termeni si Conditii

Termeni si conditii completare formulare programe Baylor

Prin completarea si semnarea acestui formular sunt de acord in mod expres si neechivoc ca datele si informatiile personale oferite Fundatiei Baylor-Marea Neagra sa fie utilizate de catre aceasta in vederea trimiterii de anunturi de curs si alte informatii referitoare la evenimentele de educatie si programele acesteia.
De asemenea, cunosc prevederile legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si pentru libera circulatie a acestor date.
De asemenea, sunt de acord ca datele furnizate sa fie anonimizate si prelucrate statistic de catre Fundatia Baylor-Marea Neagra in cadrul proiectelor sale de educatie si comunitate conform autorizatiei de prelucrare a datelor cu caracter personal 11554.

In conformitate cu prevederile legii nr. 677/2001 dispuneti de urmatoarele drepturi: dreptul de informare, dreptul de acces, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii „contact” din cadrul unuia dintre site-urile de internet www.baylor.ro , www. test-hepatita.ro, www.test-hiv.ro sau www.hiv-school.ro , sau la numarul de telefon 0241 691 730, de luni pana vineri, intre orele 9.00-16.00.

Datele dumneavoastra vor fi pastrate in baza noastra de date, iar la cererea dumneavoastra, adresata prin intermediul sectiunii „contact” din site, datele dumneavoastra vor fi anonimizate. In cazul in care nu ati exercitat dreptul de interventie asupra datelor, conform legii, Fundatia poate sterge datele inexacte/incomplete.
Fundatia va pastra confidentialitatea acestor informatii cu exceptia celor solicitate de autoritatile legale competente.
Pentru orice detalii cu privire la completarea acestei cereri va rugam sa apelati 0241 691 730, de luni pana vineri, intre orele 9.00-16.00.